17. kolo 1. ŽNL: Poraz seniora u Sukošanu, ozljeda Mateja Crnjaka

17. kolo 1. ŽNL: Poraz seniora u Sukošanu, ozljeda Mateja Crnjaka

Poraz naših seniora u Sukošanu kod Zlatne luke u sklopu 17. kola 1. Županijske nogometne lige i ozljeda koljena Mateja Crnjaka, kratak je rezime utakmice odigrane na sukošanskom Dešenju.

Pod vodstvom trenera Marina Miletića, naša seniorska momčad gostovala je u Sukošanu kod Zlatne luke i poraženi su rezultatom 2:1. U jednoj vrlo dinamičnoj utakmici, na kraju su ipak slavili domaćini. Bila je to utakmica gdje je pobjeda mogla otići na obje strane. Domaćin je slavio i na tome mu treba čestitati.

Mreže su u prvom poluvremenu mirovale. Domaćin je došao do vodstva u 52. minuti utakmice, a pogodak je bio djelo Josipa Babića. Na 2:0 povisio je Ivan Sudinja u 69. minuti. Nadu nam je u 75. minuti vratio napadač Luka Tulumović, smanjivši rezultat na 2:1. Iako smo svim silama pokušavali sustići rezultat do kraja utakmice, nismo uspjeli u tom naumu. 


U 80. minuti utakmice, težu ozljedu doživio je naš stoper Matej Crnjak kojemu je stradalo koljeno. Prve snimke pokazale su da ništa nije puklo, međutim, Matej će obaviti također i MR koljena, nakon čega će se nešto više znati o težini njegove ozljede. Svi skupa mu želimo brz oporavak i povratak onome što najviše voli. Inače se radi o odličnom igraču i još boljem momku, vrijednom i radišnom na svakom treningu i utakmici. 

U sljedećem kolu dočekujemo Hajduka iz Pridrage.

Sukošan - igralište Dešenj. Gledatelja: 150. Sudac: Stipe Vujević (Zadar). Pomoćnici: Roko Pavičić i Ante Galac (oba Zadar). Delegat: Srećko Škorput (Zadar).

NK ZLATNA LUKA - NK ABECEDA SPORTA ZDC 2:1 (0:0)

NK ZLATNA LUKA: Dominović, Babić, Vugrek, Sentić (od 37. Čanković), Hajdinger (od 80. Bobić), Orlović, Lončar, Torbarina, Labus, Sudinja, Miočić). Trener: Šime Ivković.

NK ABECEDA SPORTA ZDC: J. Škara, A. Gagula, Gambiraža (od 81. Rados), Crnjak (od 80. L. Škara), F. Škara (od 83. Župan), J. Gagula, Lisica (od 46. Sudinja), Surać, Tulumović, Marić, Jelinić (od 46. Dokoza). Trener: Marin Miletić.