Alen Juričić novi trener seniorske momčadi

Alen Juričić novi trener seniorske momčadi

Alen Juričić novi je trener prve momčadi. On će za kormilom prve momčadi zamijeniti trenera Marina Miletić⁩a, iza kojeg je više nego uspješno razdoblje. 




Trener Miletić ostat će najviše zapamćen po povijesnom uspjehu kluba, kada je prije nekoliko sezona sa seniorima osvojio 2. Županijsku nogometnu ligu te ostvarili plasman u 1. Županijsku nogometnu ligu. 


Trener Juričić koji dolazi iz omladinskog pogona preuzima momčad na zdravim i dobrim temeljima i imat će zadaću proboja u gornji dom prvenstvene ljestvice. 


Iza trenera Juričića bogato je igračko iskustvo u Drugoj i Trećoj ligi, gdje je nosio dres više dalmatinskih klubova. U našim županijskim okvirima nosio je dres biogradskog Primorca te  bio igrač i kasnije trener županijskog ligaša Noška. U naš klub stigao je prije dvije godine te je više nego uspješno vodio pionirsku momčad. 


- Zahvaljujem se u ime uprave i cijelog kluba treneru Marinu na svemu što je učinio za klub. Iako je napustio seniorsku klupu zbog privatnih obaveza, on i dalje ostaje uz klub kao i sve ove godine. Treneru Juričiću želim dobrodošlicu među seniore i da nastavi uz pomoć nekoliko iskusnijih igrača razvijati mlade igrače kao što je to uspješno radio i dosad. - kazao je Ante Dokoza, predsjednik kluba.