Interna nogometna liga: Preko 200 djece pokazalo svoje nogometno umijeće

Interna nogometna liga: Preko 200 djece pokazalo svoje nogometno umijeće

Kao što smo i najavili, ovoga vikenda započela je Abecedina Interna nogometna liga. Na našem igralištu u Murvici okupilo se preko 200 djece u 2014., 2015. i 2016. godištu te mlađi, gdje su svi prisutni mogli svjedočiti nogometnim vještinama naših najmlađih. 

Bila je to prezentacija nogometa naše škole nogometa koja je po tko zna koji put pokazala da je nositelj kvalitete u odgoju najmlađih, u njihovom nogometnom i odgojnom putu odrastanja. 

Zabava, druženje, socijalizacija kroz nogometnu igru, još jednom se Interna liga pokazala kao pun pogodak. Nasmijana lica svih prisutnih, zadovoljstvo što su dio našeg nogometnog kolektiva, nikoga od prisutnih nije ostavila ravnodušnim. 

Podrška roditelja u prvom redu pa sve do trenera koji su vodili brigu o najmlađima za vrijeme odigravanja utakmica, jasan su pokazatelj u kojem smjeru ide naša škola nogometa. 

Svima koji su u klubu i oko kluba, primarna je zadaća odgoj naše djece, djece koja će u budućnosti biti nositelji naših izvornih vrijednosti, vrijednosti na kojima počivaju osnove naše nogometne obitelji. 

- Čast mi je bila sudjelovati u ovako jednom sportskom događaju. Meni kao predsjedniku kluba, ništa drugo ne preostaje, nego i dalje raditi na boljitku svih segmenata koji će našoj djeci omogućiti razvoj u sportskom i odgojnom smislu. Nesebična podrška roditelja koju sam imao priliku vidjeti na ovom hvale vrijednom događaju, meni, a i svima ostalima u klubu, daje dodatan vjetar u leđa da se još više borimo za poboljšanje uvjeta rada kako bi našoj djeci omogućili najbolji mogući nogometni razvoj. - u dahu je rekao Ante Dokoza, predsjednik kluba.