Ivan Lučić prvo zimsko pojačanje

Ivan Lučić prvo zimsko pojačanje



Iako je zimska stanka, uprava kluba ne sjedi prekriženih ruku, već je krenula u dovođenje pojačanja za proljetni dio prvenstva.




Nakon što je na mjesto trenera seniorske momčadi dovela provjerenog trenera Alena Juričića, prvo pojačanje pronašla je u liku Ivana Lučića, domaćeg dečka. Ivan će zasigurno biti od velike pomoći momčadi trenera Juričića. Svojim iskustvom bit će produžena trenerova ruka na travnjaku. Ivan je naša dugogodišnja želja i iako već nekoliko godina ne gazi nogometne travnjake, prepoznao je naš rad i žrtvu proteklih godina te odlučio pomoći na terenu i van terena. Lučić je samo prvi od mnogih koji će doći ove zime u naš klub. 


- Svojim dolaskom, Ivan je odškrinuo vrata momčadi i ostalim domaćim igračima s kojima smo u razgovorima oko angažmana u našem klubu. Već sad sa sigurnošću možemo reći da će biti interesantnih pojačanja i izvan mjesnih i općinskih granica. Želim napomenuti da su paralelno s ovom aktivnošću, radovi na našem igralištu u punom jeku. Klupske svlačionice su pred završetkom te su u izgradnji ogradni zidovi. Još je pred nama puno posla, no idemo korak po korak. - kazao je Ante Dokoza, predsjednik kluba. 


- Čast mi je i zadovoljstvo pristupiti ovako organiziranom klupskom  radu kao što to već godinama ljudi iz ABC prezentiraju. Nakon poziva mog prijatelja i predsjednika NK ABC, gosp. Ante Dokoze, nisam dvojio ni minute. Svi znamo čiji su ovo bili snovi i te snove ćemo svi skupa ostvariti. Vjerujem da svojim iskustvom mogu pomoći ovim mladim dečkima i treneru Juričiću. Projekt ima glavu i rep i dat ću svoj maksimum koji mogu. Možda je to više van terena nego u terenu (kroz smijeh je rekao Lučić), al' vidjet ćemo. - rekao je Ivan Lučić


Sljedeći mjesec navršava se tužna godina bez našeg tajnika Mira Suraća te poduzimamo sve korake kako bi na igralištu koje nosi njegovo ime, dostojanstveno mogli obilježiti prvu obljetnicu njegova preranog odlaska.


#sanjamoistesnove 💚💛