Međužupanijske nogometne lige mlađih kategorija: Hattrick Ivana Zekanovića

Međužupanijske nogometne lige mlađih kategorija: Hattrick Ivana Zekanovića

Za naše mlađe kategorije, bogat je bio protekli vikend. Čak šest naših kategorija odigralo je svoje utakmice diljem Zadarske županije. No, krenimo redom, od onih najmlađih.


Papaline remizirale s Primorcem


Papaline su u 1. Mžnl odigrale utakmicu 3. kola protiv biograjskog Primorca i osvojile su bod. Utakmica je završila rezultatom 1:1. Trener Nino Novaković mogao je biti zadovoljan predstavom svojih pulena. Papaline su nastupile u sljedećem sastavu: Šaponja, Milošević, Do. Dundović, Sršen, Sirač, Ćoso, Zuanović, Vujević, Džaja. Još su igrali: Da. Dundović, Jurlina, Čaušević, Mijolović i Žilić. Trener: Nino Novaković.

Poraz Tića 3 kod Zrmanje

Tići 3 gostovali su kod Zrmanje u Obrovcu u utakmici 3. kola 1. Mžnl i poraženi su rezultatom 2:1. jedini strijelac za našu momčad bio je Ivan Modrić. Tići 3 nastupili su u sljedećem sastavu: Ješe, Zrilić, Tolić, Jurjević, Jurica, Modrić, Stojčević, Boca. Kamber. Još su igrali: Glavan i Kapelari. Trener: Nino Novaković.

Tići 2 poraženi od Zadarnove 2

Tići 2 su odigrali utakmicu protiv vršnjaka iz zadarnove i poraženi su rezultatom 3:0. Slabija realizacija u završnici koštala ih je bodova. Bez obzira na to, pokazali su zavidnu igru i borbenost. Rezultat pada u drugi plan. Za Tiće 2 nastupili su: Miloševski, Jurjević, Barić, Brkljača, Džaja, Matić, Jerman, Zrilić, Šaponja. Još su igrali: Marušić, Petešić, Dokoza i Burin. Trener: Roko Prtenjača.

Tići 1 sigurni protiv Zadarnove

Tići 1 odigrali su utakmicu protiv Zadarnove i slavili su s uvjerljivih 4:0. Dvostruki strijelac bio je Anton Škara, dok su po jedan pogodak postigli Čakarun i Pavičić. Tići 1 nastupili su u sljedećem sastavu: Kokić, Sutlović, Dokoza, Stegić, Pavičić, Surjan, Čakarun, Galović, Škara. Još su igrali: Ninčević i Brčić. Trener: Roko Prtenjača.

Hattrick Ivana Zekanovića

Pioniri 2 su u 2. kolu 2. Mžnl gostovali u Turnju kod Croatije i slavili su rezultatom 4:0. Hattrick je postigao nezaustavljivi Ivan Zekanović. Još jedan pogodak, i to ne bilo kakav, zabio je Perković. Pioniri 2 nastupili su u sljedećem sastavu: Jovančević, Zekanović, Nekić, Fi. Šarić, Čulina, Radić, Hloušek, Kapović, Katić, Šare. Još su igrali: Zubčić, Bura, M. Šestan, Š. Šestan, Fr. Šarić. Trener: Alen Juričić. 

Pobjeda Kadeta 2


Kadeti su u 14. kolu Mžnl dočekali drniški Došk i slavili teniskim rezultatom 6:3. Po dva pogotka postigli su Burčul i Lučić, dok su se po jedanput u listu strijelaca upisivali Ivković i Vrkić. Kadeti 2 pod vodstvom trenera Zvonimira Ucovića ciljaju na sam vrh ove sezone. Nastupili su u sljedećem sastavu: Juričević, Župan, Ivković, Franjić, Đemailji, Kajzogaj, Žilić, Vrkić, Lučić, Šestan, Burčul. Još su igrali: Guzić, Brčić i Dokoza. Trener: Zvonimir Ucović.

Mlađi pioniri 2 bolji od Zare

Mlađi pioniri 2 igrali su kod kuće protiv Zare 2 u 3. kolu 1. Mžnl i slavili su rezultatom 2:1. Strijelci za pobjedu momčadi trenera Igora Škorputa bili su Čižmek i Bljaić. Mlađi pioniri 2 nastupili su u sljedećem sastavu: Jurjević, Stipić, Fantov, Kukove, Pilipović, Pavlović, Pavleka, Bljaić, Stojanov. Još su igrali: Ukalović, Mijolović, Hajdić, Čižmek. Trener: Igor Škorput.