1. Dalmatinska nogometna liga: Juniorima županijski derbi protiv Zadra

1. Dalmatinska nogometna liga: Juniorima županijski derbi protiv Zadra

Proteklog vikenda, svoje posljednje utakmice ove sezone odigrali su mlađi pioniri, pioniri, kadeti te juniori u 1. Dalmatinskoj nogometnoj ligi. Sezona je zaista bila duga i sadržajna, međutim, svi skupa možemo biti zadovoljni napravljenim. 

Mlađi pioniri i pioniri bez bodova

Mlađi pioniri i pioniri, sezonu su završili gostovanjem u Makarskoj kod Zmaja, u utakmicama 34. prvenstvenog kola. 

Mlađi pioniri trenera Jure Perkovića poraženi su rezultatom 4:2. U utakmici koja je obilovala golovima, malo im je nedostajalo da dođu do pozitivnog rezultata. Gledatelji su svakako mogli uživati u predstavi obaju aktera. Golove za našu momčad postigli su Karlo Pašteta i Toni Lučić

Pioniri trenera Alena Juričića poraženi su rezultatom 3:0. U utakmici koja je većim dijelom bila izjednačena, domaćin je spretnije i sretnije došao do punog plijena. Poraz u Makarskoj niti malo ne umanjuje postignuti rezultat ovoga proljeća, jer su pioniri svojim igrama pokazali da se radi o jednoj odličnoj momčadi.

Kadeti poraženi, Jelinić torpedirao Zadrane

Kadeti i juniori dočekali su momčad Zadra u posljednjem, 30. prvenstvenom kolu. Kadeti trenera Stipe Pavičića poraženi su rezultatom 3:0. Krajnji rezultat ipak nije pravi pokazatelj onoga što smo vidjeli na samom terenu, međutim, gosti su znalački došli do sva tri boda.

Juniori trenera Jure Perkovića u utakmici u kojoj smo vidjeli čak osam pogodaka, slavili su rezultatom 5:3. Odlična igra tijekom cijelog susreta, dva eurogola iz slobodnog udarca ubojitog Tonija Jelinića, rezultirala je pobjedom u ovom županijskom derbiju. Golove za nas postigli su još i Domagoj Dražić iz blizine te kapetan Roko Gambiraža odmjerenim udarcem s 35 metara, dok je protivnički igrač Brkić zabio autogol. 

Odlična sezona iza nas

Premijerno izdanje naše četiri kategorije u 1. Dalmatinskoj ligi možemo slobodno označiti kao odlično. Dobro se i naporno radilo tijekom cijele sezone. Svi igrači pojedinačno, kao i sve momčadi rasli su i razvijali se tijekom sezone, na što smo izrazito zadovoljni. Do ljetne stanke ostaje nam još malo vremena. Dovoljno da analiziramo minulu sezonu te poduzmemo sve potrebne korake kako bi se što bolje pripremili za novu sezonu i slatke izazove koji nas očekuju.