1. Dalmatinska nogometna liga: Kadeti i juniori i dalje stopostotni

1. Dalmatinska nogometna liga: Kadeti i juniori i dalje stopostotni

Proteklog vikenda odigrano je 3. kolo 1. Dalmatinske nogometne lige u kategorijama mlađih pionira, pionira, kadeta i juniora. 


Potop mlađih i starijih pionira

Mlađi pioniri i pioniri, nisu se baš najbolje proveli na Parku mladeži kod momčadi Splita. Mlađi pioniri poraženi su rezultatom 6:1, dok su pioniri poraženi s visokih 8:0. Jednostavno, dan za zaborav. Već u sljedećem kolu čeka ih novi izazov, kada im u goste stiže momčad Dugopolja. 


Kadeti i juniori ne puštaju vrh ljestvice


Dan poslije, svoje utakmice 3. kola odigrali su kadeti i juniori, dočekavši na domaćem igralištu momčad Dugopolja. Kadeti su pobijedili rezultatom 4:0. Pogotke za momčad trenera Stipe Pavičić⁩a zabili su Zvonimir Pleslić, Duje Marasoviću, Karlo Lučić i Tino Šakić. 


Juniori su gubili rezultatom 1:0 na poluvremenu utakmice. Međutim, u drugom poluvremenu ubacuju u brzinu više. Epilog toga, dva su pogotka u protivničkoj mreži. Za preokret i pobjedu pogađali su Filip Škara i Marin Senkić


Ovim pobjedama, kadeti i juniori ostali su na stopostotnom učinku nakon tri odigrana kola i čvrsto drže čelne pozicije na prvenstvenoj ljestvici. 

U sljedećem kolu idu na noge momčadi Splita.