2. Cataleya cup: Dječaci rođeni 2011. zapeli u četvrtfinalu

2. Cataleya cup: Dječaci rođeni 2011. zapeli u četvrtfinalu

Zadar je proteklog vikenda bio domaćin 2. po redu Cataleya cupa, a sve pod ravnanjem Vedrana Ješe, bivšeg nogometnog internacionalna. 


Sam turnir igrao se u nekoliko dobnih kategorija, a naš klub pod vodstvom trenera Roka Prtenjače predstavljali su igrači rođeni 2011. i 2012. godišta koji su bili smješteni u grupu sa splitskim Adriaticom, Inkerom iz Zaprešića te momčadi Rudeša 2. 


U 1. kolu pobijedili su rezultatom 1:0 Adriatica, potom su u 2. kolu odigrali 0:0 protiv Inkera te su u posljednjem, trećem, kolu skupine, poraženi rezultatom 3:0 od druge momčadi Rudeša. To im je bilo dovoljno za prolazak u četvrtfinale, gdje su se oprostili od turnira porazom od prve momčadi Rudeša. Poraženi su rezultatom 3:1. Napomenimo i to da je momčad Rudeša na kraju i osvojila turnir.


Kako je prošao sam turnir i je li zadovoljan prikazanim, upitali smo upravo trenera Roka:
- Zadovoljni smo rezultatom, pristupom i igrom s obzirom da su nam više od polovice momčadi činili igrači rođeni 2012. godine. Za nas je ovo bilo jedno lijepo i veliko iskustvo. Zahvaljujemo se ovim putem i organizatorima turnira koji je evo već sad postao prepoznatljiv u cijeloj Hrvatskoj.