"Rat vratara" u Vranjicu: Miloševski srebrni, Kokić i Jurjević zlatni

"Rat vratara" u Vranjicu: Miloševski srebrni, Kokić i Jurjević zlatni

Proteklog vikenda, na igralištu s umjetnom travom u Vranjicu, održan je 10. po redu "Rat vratara". Bio je to spektakl koji je privukao velik broj vratara u svim mlađim dobnim kategorijama. 


Pod vodstvom trenera Luke Borgelotta, svoj nastup na turniru imali su i vratari koji treniraju u našoj školi nogometa, a to su redom Luka Miloševski, Lovre Kokić, Emanuel Jurjević, Itai Ješe, Roko Milošević, Luka Jovančević, Mate Hećimović, Šimun Juričević i Duje Predovan.

Dolaskom u klub Luke Borgelotta, vratara s prvoligaškim iskustvom, rad s vratarima u našoj školi nogometa podigao se na jednu vrhunsku razinu. Svi oni su na jedan lijep način prezentirali sve ono što su naučili i izvježbali radeći naporno na treninzima. 

Dokaz tome su i odlični rezultati koje su postigli naši mladići na natjecanju koje privlači sve najbolje što ima na ovim prostorima u vratarskom smislu. 

Srebrnim odličjem na natjecanju okitio se Luka Miloševski, dječak rođen 2013. godine. On je pokazao sav raskoš svog talenta i malo mu je nedostajalo da dođe do trona. 

Zlatnim odličjem okitio se Lovre Kokić, dječak rođen 2012. godine. Svojim vratarskim talentom i sposobnostima, jednostavno je pomeo konkurenciju na putu do zlata. 

Još jednu zlatnu medalju, osvojio je Emanuel Jurjević, dječak rođen 2011. godine. Talentiran i radišan vratar koji je pokazao koliko je odličan i u igri nogom te zasluženo osvaja zlato.